23.04.2024

Карантин триває: 600 захисних комбінезонів передали у тернопільську лікарню компанії  «Техно-Буд-Центр» та «Креатор-Буд»

Ваша реклама

Одразу 600 захисних костюмів отримали сьогодні у Тернопільській лікарні швидкої допомоги. Це благодійна допомога, яку спільно організували представники компаній «Техно-Буд-Центр» та «Креатор-Буд».

Директор компанії з будівництва доріг Петро Тесельський розповів, що таким чином відгукнулися на прохання міської ради про благодійну допомогу. Минулого тижня благодійники вже передали 70 тисяч захисних масок. Сьогодні ж дарують 600 комбінезонів.

Директор КНП “Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги” Ярослав Чайківський зауважує – ця продукція відповідає усім стандартам.

Засоби захисту розподілять між всіма тернопільськими лікарнями, кажуть у міському відділі охорони здоров’я. Акцент, традиційно, роблять на госпітальних закладах – це лікарні швидкої допомоги і дитяча.

Наразі в інфекційному відділенні лікарні швидкої допомоги перебувають 32 хворих на COVID-19. Це, зазначає Ярослав Чайківський, найбільша кількість від початку епідемії.

Начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення ТМР Василь Даньчак розповів, що в місті зберігається тенденція росту захворюваності. Завдяки спільні роботі міської ради та благодійників наразі всі медзаклади забезпечені засобами індивідуального захисту в достатній кількості.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,