27.04.2024

Карантин не послаблюють: на Кременеччині зафіксували ще 2 смерті

Креатор буд

Від сьогодні на Тернопільщині працює громадський транспорт в усіх районах, крім Кременецького. Там, через й досі складну ситуацію з захворюваністю на коронавірус, карантин не послабили.

У Шумському та Кременецькому районах найбільше кількість смертельних випадків на Тернопільщині, зауважує начальник управління охорони здоров’я ТОДА Володимир Богайчук.

Близько 20 хворих досі перебувають у Кременецькій районній лікарні. Частину напередодні перевили до інших медичних установ області.

В інших  районах  ситуація наразі стабільна. Фахівці розповідають, загалом в області кількість тих, хто вже одужав – зростає.  У майже 800 хворих повторний тест показав негативний результат.

Зважаючи на таку позитивну динаміку, від сьогодні в області запрацював громадський транспорт, але поки лише в межах районів і з низкою карантинних правил. Так усі пасажири та водії повинні мати необхідні засоби захисту, а в самому транспорті і на вокзалах мають проводити постійні дезінфекції.

Загалом, станом на 25 травня, на Тернопільщині лабораторно підтвердили 1121 випадок захворювання на коронавірус . З них понад 200 – медики. Та все ж фахівці зазначають, Тернопільщина одна з тих областей, де кількість одужалих швидко зростає, а показник смертності низький.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,