29.03.2024

“Капелюшки – як у королеви”: тернопільська майстриня проводить онлайн-аукціон

Креатор буд

19 абсолютно різних капелюшків, проте їх поєднує одне – усі вони, як у британської королеви Єлизавети II. Цей показ унікальний та надзвичайно важливий для Тернополя. Адже за виручені кошти придбають монітор пацієнта в реанімацію Тернопільської дитячої обласної лікарні.

Ініціаторка онлайн-аукціону Оксана Чмиленко каже, цим заходом хоче підтримати Міжнародний благодійний фонд “Живи”. На роботу надихалась світлинами королеви. Усі капелюшки виконала у техніці валяння із тонкої мериносової вовни. У цьому їй допомагали волонтери, адже часу на створення аксесуарів було обмаль.

Жінки, які долучились до заходу кажуть, такі аукціони потрібні, і особливо приємно, що це проводять у Тернополі. До того ж символічно тернополяни творять добро напередодні новорічно-різдвяних свят.

Капелюшок вважатимуть проданим тоді, коли після оголошеної суми пройде три дні. Аукціон діятиме до того часу, поки усі аксесуари не продадуть. Також на ньому можна придбати картини тернопільського художника, чоловіка Оксани Чмиленко.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,