16.04.2024

JazzBez буде: 5 грудня тернополян запрошують на ХХ міжнародний фестиваль

Креатор буд

Ювілейний, ХХ,  музичний фестиваль JazzBez у Тернополі таки відбудеться. У нашому місті – вп’ятнадцяте. Щоправда, карантин вніс свої корективи. Цьогорічний захід триватиме лише один день, а от кількість місць – обмежена.

Зокрема, 5-го грудня о 20:00 лише 298 людей зможуть прийти та насолодитись виступами двох міжнародних гуртів.  Один із них – Andrey Chmut Band, який складається із українських та нігерійських музикантів. Ще один гурт – команда польсько-українська, розповів ведучий заходу, заслужений діяч мистецтв України Сергій Лазо.

Міста обмінюються гуртами – таким чином вдається охопити якомога більше шанувальників та виконавців. Цьогорічний фест об’єднає 6 міст України та Польщі.

Начальниця управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради Світлана Козелко зауважила, що фестиваль підтримує, зокрема фінансово, і ТМР.

Враховуючи, що ситуація в світі, та у нашій країні не стабільна, організатори розглядають кілька варіантів проведення фестивалю.

Представник Тернопільської міської ГО “Мистецьке об’єднання «Коза»” Олег Макогін зазначив, що у випадку, якщо будуть жорсткі карантинні обмеження на час проведення заходу, то його транслюватимуть онлайн. Фестиваль відбудеться навіть без глядачів у залі. Кошти ж в такому випадку обіцяють повернути.

Квитки можна придбати у ЦУМі та у драмтеатрі. А також на сайті pingpong.com.ua.

Із додатковою інформацією можна ознайомитись на сторінці JazzBezz у соцмережі Фейсбук.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,