24.04.2024

Із натуральної та якісної сировини: “Вишнівецькі ковбаси” вже більше 20-ти років дарують насолоду покупцям

Ваша реклама

Ціна відповідає якості, адже всю продукцію виготовляють із натурального м’яса. “Вишнівецькі ковбаси” – підприємство, яке працює більше 20 років. Упродовж цього часу неодноразово здобували перемогу у всеукраїнському конкурсі регіонального рівня “100 кращих товарів України”.

На підприємстві постійно вдосконалюють технологію виробництва та впевнені у тому, що якість – перш за все.

Технолог ПП “Вишнівецькі ковбаси” Микола Худик розповів, що не використовують замінників таких як, до прикладу, соя чи крохмаль.

У якості сировини на підприємстві впевнені, адже всю сировину, яку використовують, самі ж і вирощують – мають власні поля, свино- та птахокомплекси. До того ж, взірці виготовленої продукції регулярно перевіряють. Кажуть, в асортименті є більше 60-ти видів м’ясної продукції. Проте, найпопулярніша – ковбаса домашня, копчена в бочці.

Співвласник ПП “Вишнівецькі ковбаси” Роман Мацик каже, що дотримують вимог держстандартів та в якості своєї продукції впевнені. Все ж – найкраще оцінити її можуть покупці.

А покупці кажуть, обирають «Вишнівецькі ковбаси», бо вони найсмачніші. Регулярно приїжджають на підприємство та купують улюблені продукти.

Придбати продукцію “Вишнівецькі ковбаси” можна і на Тернопільщині, і у сусідніх областях: Хмельницькій, Львівській, Івано-Франківській та Рівненській. Головне підприємство знаходить в селі Лози, Збаразького району.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,