29.04.2024

Із двома полеглими захисниками прощаються на Чортківщині

Ваша реклама

Фото: Чортківська міська рада

Сльози та смуток. У Чорткові віддали останню шану двом полеглим воїнам. На малу батьківщину назавжди повернулися Ігор Росчіс та Назар Махневич. За воїнів помолилися у Соборі верховних апостолів Петра і Павла.

Як повідомили у Чортківській міській раді, Ігоря Росчіса призвали на війну у квітні. Він служив навідником десантно-штурмової роти. Життя військового обірвалося 20 вересня під час артилерійського обстрілу на Донеччині. В Ігоря залишилася матір, дружина, донька, зять та внук.

29-річний Назар Махневич  загинув ще 5 травня у селі Цупівка на Харківщині. Хлопець тривалий час вважався безвісти зниклим.

Досі хлопець вважався зниклим безвісти, втім мама Героя зверталась до суду, щоб сина офіційно визнали загиблим, оскільки були свідчення його побратимів про загибель та місце поховання. За словами мами Світлани, Назар був надзвичайно патріотичним хлопцем. Дуже хотів служити у війську, втім мав зайву вагу та з першої спроби до армії його не взяли. Хлопець поставив собі ціль схуд з 94 до 72 кг. Друга спроба виявилась вдалою. З 2017 року — декілька ротацій в АТО. А 13 лютого цього року подзвонив матері та сказав, що їде знову у свою військову частину, бо скоро буде війна.

Співчуваємо рідним і близьким загиблих. Вічна пам’ять героям.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,