18.04.2024

“Immuno Smart”: у Тернополі відкрили сучасний дитячий медичний центр

Ваша реклама

У Тернополі відкрили сучасний дитячий медичний центр – “Immuno Smart”. У закладі раді будуть бачити батьків разом із малечею від самого народження і до 18 років.

Керівниця дитячого медичного центру “Immuno Smart” Тетяна Гаріян розповіла, що в медцентрі займаються проблемами дитячої алергології, гастроентерології і, актуальним на сьогоднішній день, питанням вакцинації. Користуються в закладі, запевняють, якісними європейськими вакцинами, які сертифікованими в Україні.

У центрі працюють кваліфіковані фахівці – педіатр та дитячий імунолог. Якщо є потреба, то лікар може приїхати до вас додому, щоб оглянути дитину та навіть там провести щеплення. Медичні працівники “Іmmuno Smart” без проблем можуть знайти індивідуальний підхід до кожного малюка чи підлітка, адже їхнє кредо “Без сліз і без клопотів”. До того ж, медичне забезпечення закладу – одне з найкращих та найсучасніших у Тернополі.

Лікар-педіатр дитячого медичного центру “Immuno Smart”  Олексій Слободян каже, що клініка найбільше зосереджена на вакцинації дітей. Та, зауважує, оскільки спостерігається збільшення алергічної патології серед дітей і підлітків, то в закладі запровадили і проводять сучасну європейську й абсолютно безболісну діагностику алергій.

Тернополянка Анастасія Мілян прийшла у дитячий медичний центр “Іmmuno Smart” разом із дворічною донечкою Євою. Тут дівчинці зробили плановий огляд та щеплення. Мама каже, звернутись саме сюди порекомендували друзі. Переконалась, що здоров’я своєї дитини довірить саме цим професіоналам. Серед іншого, жінка відзначила і відсутність черг та привітний персонал, який знайшов підхід до дитини.

Після карантину дирекція медичного центру планує збільшити кількість фахівців та послуг, які надаватимуть юним тернополянам. Тетяна Гаріян розповіла, що в планах і такі прогресивні напрямки, як медичний туризм для дітей з рідкісною та складною патологією. У клініці можуть рекомендувати заклади по всьому світу, де пацієнти можуть оздоровитись і лікуватись.

У центрі налагодили таку систему роботи, що вам не потрібно стояти у черзі. Дбаючи про здоров’я дитини – батьки без проблем записуються на прийом, а фахівці роблять все для того, щоб малюки відчували себе комфортно. Звертайтесь з вашими дітками для планового огляду та у разі виникнення симптомів будь-яких захворювань.

Дитячий медичний центр “Іmmuno Smart” знаходиться у місті Тернопіль на вулиці Злуки, 4. Записатись  на консультацію до лікаря можна за номерами телефонів:

для запису – 0663593725

для консультацій – 0503772117 та 0982189344.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,