19.04.2024

Ігнорують усі звернення: тернополяни роками не можуть добитися ремонту в будинку

Креатор буд

Пліснява на стінах та нестерпний запах. Мешканці 88-го будинку на проспекті Степана Бандери показали журналістам умови, в яких їм доводиться жити. Кажуть, роками не можуть добитися ремонту приміщень, хоч пачками пишуть заяви у ПП “Східний масив”.

Оскільки допомога звідти не приходить –  всередині мінімальний ремонт роблять самотужки. А от ззовні – все тріскає і валиться, вода навіть капає на голови, нарікають люди. Найбільша проблема з ванною і туалетами, причому на усіх поверхах. Мешканці показують – на стінах – жахливий грибок. З ПП “Східний масив” працівники приїжджали і навіть штукатурили частину зіпсованої стіни на одному з поверхів, та це не допомогло.

За свій кошт на третьому поверсі мешканці оновили туалет, та кажуть, не мають стільки грошей, аби відремонтувати все. Показують зразок поданих заяв в компанію управління будинком. І хоч зверталися в підприємство не раз, результату досі немає. У приватному підприємстві “Східний масив” пояснили що стоїть на заваді розв’язання проблеми.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,