08.05.2024

Врятувала самогубця: у Тернополі невідомий проник у чуже помешкання і хотів вистрибнути з вікна

Креатор буд

Суботній вечір для Марії Чижевської став справжнім випробуванням. Дівчина мешкає в гуртожитку на вулиці Леся Курбаса, 11. Каже, просто сиділа в квартирі та розмовляла по телефону. Проте за мить у її помешкання через балкон проник чоловік, якого Марія ніколи не бачила.

Дівчина розповідає, він одразу видався їй дивним, адже вигукував дивні речі. Зокрема, говорив про те, що його хтось шукає та хоче вбити. Коли Марія хотіла викликати поліцію, то він вирвав у неї з рук телефон.

На щастя, у Марії був ще один телефон і вона подзвонила правоохоронцям. Патрульні приїхали, а в той час невідомий закрився на балконі. Він вимагав присутності журналістів, казав, що має важливу заяву, підпирав ногою двері на балкон і не хотів нікого пускати.

Під будинком в той час вже зібрались чимало людей, як зазначає очевидиця подій Наталія. Серед них – діти та мешканці сусідніх будинків. Розпочалось усе близько 20:00 і майже годину чоловіка намагались вмовити не чинити самогубства.

Як невідомий потрапив у будинок – не зрозуміло, адже при вході є домофон. Марія ж, у квартирі якої відбувались усі події, не здавалась і до останнього намагалась мирно вирішити ситуацію. На допомогу їй прийшов і брат.

Невідомий зрозумів, що в квартирі уже хтось є, і перехилився через балкон, в той час Марія схопила його за ногу, тим самим врятувавши йому життя. Тоді оперативна група ввірвалась на балкон і схопили самогубця.

Як нам вдалося з’ясувати згодом, перед цим невідомий був у Подолянах. Там теж поводився дивно, зняв сорочку, щось вигукував і через це охорона змусила його покинути торгово-розважальний центр. Тоді, очевидно він і побіг до гуртожитку. На щастя, під час подій ніхто не постраждав. Невідомого забрали психлікарню, для проведення судовопсихіатричної експертизи. Зараз триває розслідування.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,