26.04.2024

Холодні батареї: мешканцям будинків на Галицькій у Тернополі відновили подачу тепла

Креатор буд

Два дні без тепла. Жителі будинків на вулиці Галицькій у Тернополі скаржаться на те, що у них холодні батареї. Упродовж кількох днів люди у своїх домівках мерзнуть.

Мешканка будинку на вул. Галицька, 52 пані Катерина розповідає, що, зокрема вчора було в кімнаті дуже холодно. Зауважує, що на кухні такої проблеми з опаленням немає. Все ж, коли холодно вдома – це дуже дискомфортно та й захворіти можна.

В обслуговуючому підприємстві кажуть, вчора із такими скаргами люди звертались масово. Директор ПП “Тернопіль Комсервіс” Юрій Вересюк пояснює, у багатьох будинках встановлені термоманометри. Завдяки цьому змогли зафіксувати показники. Цифри й справді не відповідали нормі. На сьогодні, запевняє, проблема вже вирішена.

Проте пан Юрій не виключає, ця ситуація може знову повторитись. Пояснює, котельня, яка обслуговує ці будинки зараз на реконструкції. Тому тимчасово тепло на Галицьку поступає із котельні, що на вулиці Лемківська. Юрій Вересюк підозрює, що остання не має потужностей, щоб обслуговувати цей мікрорайон. Проте, у КПТМ “Тернопільміськтеплокомуненерго” таку версію відкидають.

Головний інженер підприємства Віталій Грубенюк каже, що котельна на Лемківській потужна та повністю забезпечує теплом даний мікрорайон.

У комунальному підприємстві додають, якщо ж схожа ситуація все ж таки виникає, необхідно відразу про проблему повідомляти за номером телефону 25-25-39. Скаргу зареєструють, і для перевірки до вас приїде інспектор. На місці він заміряє температуру, якщо вона буде нижчою 18 градусів – зроблять перерахунок.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,