25.04.2024

Герої проєкту “Небайдужі”  у Тернополі отримали смачні подарунки

Креатор буд

Аби подарувати свято потрібно зовсім мало. Напередодні учасники проєкту “Небайдужі” та тернополяни з особливими історіями отримали смачні подарунки. У день відкриття нової піцерії у Тернополі безкоштовні смаколики отримали десять сімей.

Благодійники кажуть, вирішили подарувати свято тим родинам, які цього найбільше потребують. Співзасновник закладу Юрій Лихач розповідає, впродовж тривалого часу він з компанією допомагає дитячим будинкам та людям, які потребують такої допомоги. Тому й цю ініціативу відразу ж підтримали.

Поки наша знімальна група спілкувалася із організаторами, у піцерії вже підготували цілу партію смаколиків, відповідно до наперед сформованого списку. Частину піц віддали кур’єру, а іншу доставляли ініціатори особисто.

До прикладу, відвідали родину Богданових. Зворушливу і водночас мотивуючу історію про батьків, які попри важкі хвороби дітей не склали руки, ви могли бачити в третьому сезоні проєкту “Небайдужі”.

Також побували і в сім’ї Овчіннікових, де виховують двох маленьких красунь – Валерію та Вікторію. Мама дівчаток каже, дуже раді таким приємним сюрпризам, адже в час карантину особливо складно з двома дітьми залишатися в квартирі. А такі смачні приємності – справжнє свято.

Оля Шахін – керівниця Тернопільського осередку Всеукраїнської ГО «Асоціація жінок України «Дія», каже, в такий непростий час не потрібно забувати про добрі справи.

“Сьогодні підприємці опинилися у тяжкій ситуації, але добре, що відкриваються нові бізнеси і справи. Сьогодні у Тернополі відкрилася “Сімейна піца”. Перше, що зробили підприємці – зайнялися благодійністю. Мені дуже приємно те, що покуштують піци герої з програми “Небайдужі”. Я щиро дякую підприємцям, які займаються благодійністю в такий складний час в нашій країні”, – зазначила благодійниця.

За сьогодні розвести піци всім сім’ям не вдалося, тому смаколики розвозитимуть впродовж ще декількох днів. Тернопільські благодійники кажуть, на цьому зупинятися не збираються, а навіть в час карантину хочуть дарувати свято особливим сім’ям.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,