26.04.2024

Футбольна ліга учасників АТО: тернопільська команда упевнено йде до фінальної стадії

Креатор буд

Матч між командами “Тернопіль АТО” та “Івано-Франківськ АТО”. Це футбольна ліга учасників АТО. Тут кожна команда складається із українських захисників. Чемпіонат існує уже 6 років, 2 із яких у ньому грає команда із Тернополя.

Зараз тернопільська команда лідирує у своїй групі. Голова ГО “ФК «Тернопіль АТО»”, президент футбольного клубу Микола Дерецький розповів, що аби з першого місця вийти у фінал, команді треба виграти всі матчі, які залишились.

Вийти у фінал – амбітні плани й суперника. На перше місце у групі, команди із Івано-Франківська не розраховують, але далі йдуть перші чотири команди. Тому боротьба за очки тут серйозна.

Президент ФК “Івано-Франківськ АТО” Всеволод Андрусів зазначив, що перемогти, звичайно, хотілося б, але тут неабияке значення має і товариський настрій, і безпечність.

Загалом у футбольній лізі учасників АТО приймає участь 96 команд у шести дивізіонах. 24 кращі футбольні колективи виходять до фінальної стадії, яка проходить у Києві.

Микола Дерецький розповів, що півфінали та фінал відбуваються на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Цей же матч із франківцями тернополяни виграли 3-0 і закріпилися на першій позиції. Це наблизило команду до упевненого виходу із дивізіону з першої позиції.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,