25.04.2024

Фітнес-центри на карантині: що думають тернополяни про посилення обмежень

Ваша реклама

Закрити фітнес-центри та спортзали – це одне з обмежень для регіонів, які потрапили до «помаранчевої» карантинної зони. Тернопіль – один з них. Тому спортивні заклади в місті мали б припинити свою роботу. Та що про таке рішення Уряду думають працівники цих закладів і чи готові знову закритися на карантин?

Фітнес-іструкторка Інна Курташ працює тренером в одному з фітнес-центрів міста. Жінка зізнається, що не готова знову сидіти вдома без роботи. Більше того, каже, що перша хвиля, весною, якраз була в сезон активного відвідування залів, а тепер осінню, коли також є певний пік роботи, знову може бути те ж саме. Тож, є ймовірність того, що працівники спортивних закладів знову залишаться без роботи.

Тренерка розповідає, з березня по червень заняття проводила лише в онлайн-режимі. Останні ж декілька місяців Інна знову тренувала людей в залі. Проте, запевняє, з дотриманням всіх карантинних правил. Додає, це було легко, адже влітку і відвідувачів суттєво менше.

Через те, що чимало людей знову можуть залишитися без роботи на невизначений термін, разом з іншими тренерами готові йти на всі можливі діалоги, аби їх почули і дозволили працювати й далі, каже Інна.

Та не лише фітнес-клуби та спортзали мають закрити у Тернополі. Обмеження «помаранчевої» зони стосуються і роботи громадського транспорту, планових госпіталізацій в лікарні, роботи літніх дитячих таборів. Тернополяни ж до нових обмежень не готові. Люди, з якими спілкувалася наша знімальна група, мають різні погляди на ситуацію.

Додамо, окрім Тернополя до «помаранчевої» зони потрапили такі міста, як:  Хмельницький, Харків, Львів, Ужгород та ще понад три десятки інших населених пунктів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,