06.05.2024

Фінал Кубка України з футболу перенесли з Тернополя до Львова

Креатор буд

Фінал футбольного Кубка України-2020 перенесли з Тернополя до Львова. Така заява приголомшила усіх тернопільських вболівальників, які упродовж року чекали на головну футбольну подію в історії міста. Причиною, кажуть, стала непроста епідеміологічна ситуація у Тернополі. Крім того, цього року вирішальний матч вперше відбудеться без глядачів.

Голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик розповідає, знає, що вболівальники з нетерпінням чекали фіналу Кубка України, адже це мало бути неабияке свято для міста. Більше того, зізнається, особисто звернувся до президента Асоціації футболу з проханням, щоб цього року фінальний матч проводити не в Тернополі.  Адже передбачено, що захід буде без глядачів. Виконавчий комітет Української асоціації футболу прийняв рішення про те, що фінал Кубка України-2020 відбуватиметься на «Львів Арені».

Все ж тернополян є чим потішити, адже, запевняє Тарас Юрик, фінал 2021-го року таки організують у нашому місті.

Додамо, президент Асоціації українського футболу Андрій Павелко неодноразово зазначав, що Тернопіль заслужено вважається одним із найактивніших футбольних центрів України.

Насправді ж Тернопіль таки готувався до проведення Кубка. Стадіон модернізували, виконали усі вимоги, а що не встигли – обіцяють таки доопрацювати. Тож, до 2021-го в нас є час краще підготуватися, аби гідно прийняти учасників та вболівальників фіналу Кубка України з футболу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,