20.04.2024

Фестиваль «Файне місто» відбудеться вже у 2021-му, проте буде більш масштабним

Ваша реклама

Через епідемію коронавірусу літо 2020 для тернополян пройде без гучних святкувань та концертів. Одним із наймаштабніших та уже традиційних музичних фестивалів є добре відомий в Україні та за її межами «Файне місто». Проте цьогоріч організатори вирішили перенести подію. «Файне місто» відбудеться з 28 липня по 1 серпня 2021 року і буде вже п’ятиденним. Про це повідомили на офіційній сторінці фесту.

Подія традиційно відбудеться на території тернопільського іподрому. Важливим є те, що квитки, які люди придбали на цьогорічний фестиваль, будуть дійсними через рік. Окрім цього, як зазначають організатори, для їх власників приємним бонусом, є те, що за ціною 4 денного заходу, який мав відбутися у 2020, наступного року вони отримають вхід на 5 денний фестиваль.

Якщо ж через певні обставини ви не зможете потрапити на «Файне» у 2021, то кошти за квиток будуть повернуті. Для цього потрібно заповнити форму на офіційній сторінці Фестивалю.

Організатори зазначили, що уже розпочали роботу над підготовкою нового п’ятиденного фесту який пройде у 2021 році.

Нагадаємо, фестиваль «Файне місто» відбувався у Тернополі уже 8 років поспіль. Це музичне дійство щоліта збирало людей з різних куточків України, і має своїх шанувальників навіть закордоном. Минулого троку до Тернополя на «Файне» приїхало більше 18 тисяч людей.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,