29.03.2024

Фаст-фуд вчилися готувати люди “золотого віку” у Тернополі

Креатор буд

Файст-фуд в домашніх умовах. Бургери вчились робити тернопільські пенсіонери. Страва, кажуть незвична, але смачна, а в приготуванні – цікава. На майстерклас, який організовує міський територіальний центр соціального обслуговування прийшло близька десятка людей. А провели його в закладі харчування, який лише відкрився.

У терцентрі розповідають, що подібні майстеркласи проводять щотижня і кожного разу на них приходять різні люди. За тематикою заходи також намагаються чергувати, якщо сьогодні проводять заняття з кулінарії, то вже наступного дня малюватимуть чи вишиватимуть.

“Сьогодні я вважаю, що кулінарія це для людей поважного віку. Вони і так вже з досвідом, а сьогодні матимуть можливість удосконалити якісь вміння і поділитися один з одним та навчитися чогось нового”, — каже заступниця відділення денного перебування Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення Лілія Кульчицька.

Серед учасниць майстеркласу — Наталія Холодир. У Тернопіль вона переїхала з Херсону. Жінка розказує, що вимушено покинула рідне місто, проте не опускає рук, адаптовується та навчається новому. Навчитися готувати бургер вирішила і для себе, і заради внучки, яка полюбляє фаст-фуд.

Прийшла на майстерклас і тернополянка Світлана Сліпченко. Попри свій поважний вік, жінка досі готує сніданки, обіди і вечері на всю свою велику сім’ю. Тепер мріє навчитися новим рецептам.

Що найважче далось учасницям у приготуванні бургерів — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,