03.05.2024

Двомісячник благоустрою анонсували у Тернопільській громаді

Ваша реклама

Фото з мережі Інтернет

Подбати про довкілля та чистоту міста. Двомісячник благоустрою анонсували на території Тернопільської громади. Він триватиме з 1 березня до 1 травня і включатиме також загальноміські толоки. Таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету.

У рамках двомісячника планують впорядкувати прибудинкові території, відремонтувати та пофарбувати обладнання на спортивних і дитячих майданчиках, прибрати підвали, горища у багатоквартирних будинках, привести до ладу, висадити нові дерева, очистити від написів та графіті паркани та фасади будинків.

Фахівці відремонтують водостічні системи, сходові марші до під’їздів, а також відновити покриття майданчиків перед входами у будинки та на контейнерних майданчиках.

До виконання робіт із санітарного очищення та озеленення території Тернополя та населених пунктів, які входять до складу громади, залучать підприємства, які обслуговують житловий фонд міста, комунальні підприємства, ОСББ, управителів будинків, суб’єкти господарювання, навчальні заклади, заклади охорони здоров’я та небайдужих жителів громади.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,