23.04.2024

Другу воєнну марку масово розкуповують у Тернополі

Ваша реклама

москва потонула, а українці довго й не чекали, щоб відсвяткувати. Укрпошта випустила вже другу марку з руским воєнним кораблем, кораблем, якого вже нема. 23 травня в Україні у всіх відділеннях пошти організували урочисте спецпогашення марки «русскій воєнний корабль…всьо!». У Тернополі презентували марки у 8 відділенні “Укрпошти”.

«Це є продовження серії марок воєнного часу. Це друга марка, і ми врахували побажання філателістів. Ми випускаємо її поряд з купоном. І можемо побачити в динаміці історію російського корабля», — відзначила директорка тернопільської дирекції АТ “Укрпошта” Любов Гринчишин.

Придбати і погасити марку зібралося чимало людей. Черги шикувалися спозаранку. Для цієї марки обрали і символічний штемпель, у вигляді корабля.

Міський голова Тернополя Сергій Надал відзначив: приємно, що ця марка розповсюдиться по всьому світу. І кожен, хто відправлятиме цю марку, відправлятиме подалі російську федерацію та її кораблі.

Зазначимо, марка “русскій воєнний корабль… всьо!” стала тематичним завершенням першої воєнної марки з посланням того самого корабля. Але якщо першу випустили тиражем лише в 1 мільйон примірників, то вже другу серію видрукували у 5 мільйонів. Їх можна буде придбати у 1500 відділеннях Укрпошти. В одні руки продають максимум два блоки по 3 марки.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,