16.04.2024

Дослідили 4 із 7 томів письмових доказів у справі вбивства тернопільського підприємця Качуровського

Креатор буд

Триває розгляд справи щодо вбивства, яке сталося біля Тернополя 25 років тому. Тоді вбили бізнесмена Юліана Качоровського і його дружину. Справа довго була серед нерозкритих. Та кілька років тому розслідування відновили. Зараз у суді триває розгляд письмових доказів, потім перейдуть до допиту свідків.

Четвертий том письмових доказів завершили досліджувати у справі вбивства Юліана Качоровського і його дружини. Прокурор додав до матеріалів справи, зокрема, протоколи обшуків, результати криміналістичних, судово-медичних експертиз.

За версією слідства до смерті подружжя причетний племінник Юліана – Юрій Качоровський. Підозрюваний був керівником ферми у свого родича. Дізнавшись, що його хочуть відлучити від бізнесу – вирішив застрелити подружжя та інсценувати пограбування.

Нагадаємо, вбитий бізнесмен Юліан Качоровський був власником ферми, меблевого магазину, а також відомого у Тернополі магазину “Молоко”. Обвинуваченого у його смерті Юрія Качоровського також уже немає в живих. Та його дружина звернулась до суду про реабілітацію. Наступне засідання має відбутись 2 травня.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,