26.04.2024

Дощі щодня: в обласному гідрометцентрі розповіли, якою буде погода впродовж тижня

Креатор буд

Майже щодня короткочасні дощі. Такої погоди слід очікувати жителям Тернополя та області протягом тижня. Це зумовлено проходженням атмосферних фронтів від циклону з центром над Румунією, кажуть в обласному гідрометцентрі.

Отож, 29 вересня синоптики прогнозують туман вночі та вранці. Температурні показники вночі коливатимуться від 9 до 14 градусів тепла. Денні становитимуть 13-18 градусів вище нуля. Надалі, практично щодня, до кінця тижня короткочасні дощі, зазначає завідувачка сектору організації робіт Тернопільського обласного гідрометеорологічного центру Оксана Софінська. Додає, 30 вересня і 1 жовтня температурні показники впродовж доби коливатимуться від 10 до 15 градусів.

Проте фахівці зазначають, що на вихідних суттєво потепліє і температура повітря вдень буде від 15 до 20 градусів тепла. Зараз незважаючи на зниження стовпчика термометра, усі метеорологічні показники перевищують кліматичну норму вересня. Тернополяни ж, з якими спілкувалася наша знімальна група, зізнаються – до холодів та дощів готові. Уже навіть підготували осінній гардероб.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,