26.04.2024

Для маленьких тернополян провели відкритий урок англійської

Ваша реклама

На острівку “Чайка”, у тернопільському парку Шевченка організували урок англійської просто неба – “РicniСhildren”. Участь у ньому взяли школярі, віком 7-11 років.

Діти зізнаються, за уроками і школою дуже скучили, тому радіють, що можна позайматися, та ще й з іншими дітьми. Організатори зауважують, заняття на 2 години, але проводять його у формі гри, тому діти не сумуватимуть, та ще й нового навчаться.

Співорганізаторка відкритого уроку з англійської мови “РicniСhildren” Ілона Борсук сподівається, що таким чином діти зможуть пригадати свої знання предмету.

Організатори кажуть, карантин вніс свої корективи, здебільшого негативні, тому дистанційно діти не мали змоги повноцінно навчатися.

Ще один співорганізатор – Назар Мельничук розповів, що організаційні моменти взяла на себе «Європейська солідарність». Забезпечили дітей фруктами, печивом та водою, щоб за 2 години уроку вони мали можливість перекусити.

Окрім того, малечі підготували цікаві подарунки, щоби підтримати зацікавленість малечі до занять англійською. Організатори кажуть, такі відкриті уроки ще проводитимуть – у вихідні, як мінімум до вересня. Але, якщо навчання так і буде дистанційним, готові збирати учнів просто неба і надалі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,