19.05.2024

“Дієва громада”: Тернопіль відзначили за кращі проєкти у сфері цифрової трансформації

Ваша реклама

Дієва громада. За впровадження кращих практик у сфері цифрової трансформації відзначили Тернопільську міську раду. Конкурс проводило Міністерство цифрової трансформації України.

Так, серед представлених проєктів – автоматизована система оплати за проїзд у громадському транспорті, запровадження реєстру громади, завдяки якій вдалося відмінити обіг понад 300 тисяч довідок в рік, зауважують у міській раді.

Тут також запуск «Електронного кабінету тернополянина» який незабаром запрацює в повноцінному режимі. Загалом у місті комплексно підходять до сфери цифровізації.

Начальниця відділу зв’язків із громадськістю та засобами масової інформації ТМР Мар’яна Зварич зазначила, що буквально цими днями впроваджують нову систему документообігу – переводять ЦНАП на нову програму. Далі запланований аудит, починаючи від житлово-комунальної сфери і до системи відеоспостереження, службою 1580. На основі аудиторських висновків покроково впроваджуватимуть сервіси для зручності наших мешканців, каже Мар’яна Зварич



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,