23.04.2024

Дітям військовослужбовців у Тернополі показували виставу і дарували смаколики

Креатор буд

Берегти дитинство. У Тернополі для малечі організували театральний вечір. В театрі Шевченка зібралися чимало дітей, які приїхали з інших міст, а також сини й доньки військовослужбовців та їхні батьки.

“Сьогодні для дітей покажуть театралізоване дійство “Чари прадавнього лісу”, — відзначив голова БО “Платформа Єдності” Тарас Серетний.

Батьки дуже радіють такій ініціативі. Адже, переконані, дітям важливо, коли про них дбають.

Це не перший захід, який благодійники «Платформи єдності» організовують для малечі. Як відзначив Тарас Серетний, з перших днів повномасштабної війни організовували проєкти для дітей вимушених переселенців. Їх проводили у різних локаціях. Вже вдруге дітей запросили в драмтеатр.

В театрі юним глядачам завжди раді. Сьогодні, зокрема, показали одну з найкращих вистав у репертуарі “Чари прадавнього лісу”.

“Показати виставу для дітей військовослужбовців — це для нас велика честь”, — підкреслив директор, художній керівник академічного драмтеатру імені Т. Г. Шевченка Борис Репка.

Ці маленькі хлопчики і дівчатка—майбутнє України. Зараз вони розуміють усе про війну і про ворога. Але дорослим важливо зробити усе, щоб майбутнє дітей було у вільній і незалежній державі.

“Ми українці. І всі діти — наші діти. Ми їх підтримуємо і дбаємо про їхнє дитинство під час війни”, — підсумував заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко.

А після вистави малечі роздали солодощі. Благодійники обіцяють, старатимуться організовувати такі заходи частіше. Наступний готують вже до великодніх свят.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,