27.04.2024

Депутатів Верховної Ради тестують на коронавірус

Ваша реклама

У Верховній Раді України за кілька останніх днів провели ПЛР-тестування на COVID-19 87 осіб, серед яких – 53 депутати. Результати тестів виявилися негативними.

З 2-го червня парламент може повернутися до пленарного режиму роботи. Голова депутатської фракції партії «Слуга народу» Євгенія Кравчук повідомила, що наразі депутати чекають роз’яснень від Міністерства охорони здоров’я щодо того, як організувати роботу в округах і зустрічі з виборцями наступного тижня.

Додамо, 20-го травня в Раді повідомляли, що у народного депутата Олега Мейдича (фракція “Батьківщини”) підтвердили коронавірус, і через це вся фракція пішла на самоізоляцію.

Згодом голова ВР Дмитро Разумков запросив керівників парламентських фракцій і груп на нараду щодо питання порядку денного. Після її завершення він доручив голові Регламентного комітету провести його позачергове засідання. За рекомендацією профільного комітету ВР внесла зміни до календарного плану третьої сесії, за якими перейшла в режим роботи в комітетах, фракціях і групах на період із 21 по 22 травня, повідомляє Укрінформ.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,