25.04.2024

Дебати досі не розпочали: справу щодо смерті 12-річного тернополянина досі затягують

Креатор буд

Три роки засідань і досі жодного рішення суду. На Львівщині продовжують слухати справу, щодо смерті 12-річного тернополянина Ромчика Кулака. Батьки дитини вимагають справедливого вироку для обвинувачених, але судовий процес ще не дійшов до етапу дебатів. Володимир Кулак переконаний, розгляд затягують.

«Перенесли дебати тому, що адвокат захисника Мицик, зловживаючи своїми правами, які йому дозволені КПК придумав ще одну якусь причину для того, щоб затягнути процес. Встановити, чи Михайлюк є у свого батька єдиним сином», — відзначив Володимир Кулак.

Юрій Михайлюк – хірург Жидачівської лікарні. Він та колишня інфекціоністка медзакладу Ганна Чущак перебувають на лаві підсудних за статтею Кримінального кодексу України — «Неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього».

Якщо до червня 2022 року вирок не винесуть, то обвинувачені не будуть притягнені до відповідальності. Сьогоднішнє засідання перенесли, чим задовільнили клопотання сторони захисту .



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,