19.04.2024

Де правда: новий власник приміщення, де була кав’ярня, озвучив свою позицію

Креатор буд

Новий власник. У приміщенні, де знаходиться кав’ярня “Скаварідка” на Валовій, у центрі міста – змінився господар. Це нам офіційно підтвердив його адвокат. Вчора власник кав’ярні висловив свою позицію – розповів, що приміщення захопили і не впускають персонал закладу всередину. Сьогодні ж, наша знімальна група поспілкувалась із іншою стороною конфлікту – адвокатом нового власника.

Адвокат, який представляє інтереси власника, Ярослав Миколів розповів, що 9-го червня його клієнт придбав це приміщення у фінансової компанії, яка придбала приміщення у банку. Банк мав це приміщення в іпотеці, в заставі, воно було надано попереднім власником.

Адвокат переконує, усі сторони знали про те, що приміщенням володіє вже інша людина. Додає, після набуття права власності повідомляли і попереднього власника, і орендаря – Назара Андрушка.

Як розповідав Назар Андрушко, із минулим власником він підписав договір оренди на приміщення до 2022 року. Та адвокат зауважує, цей договір мав бути погоджений із банком. Адже, коли приміщення перебуває в іпотеці, в договорі передбачено зобов’язання власника при будь яких діях із приміщенням, попередньо отримати погодження від банку. Такого погодження не було.

Адвокат каже – новий власник не був проти, аби кав’ярня продовжила працювати у цьому приміщенні, проте Назар Андрушко відмовився підписувати новий договір оренди. Відтак, новий орендодавець закрив приміщення. Сторона нового господаря надала нам відео, як Назар забирає свої особисті речі із приміщення.

Також, зауважив Ярослав Миколів, що орендар та новий власник давно знайомі.

Нашому каналу свою позицію пояснили дві сторони конфлікту, та поліція має з’ясувати чиї дії були незаконними у цій ситуації.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,