25.04.2024

Чи дотримуються посиленого маскового режиму тернополяни

Креатор буд

Знову – масковий режим. У Тернопільській громаді його відновили у транспорті, магазинах, супермаркетах та інших громадських закладах.

Проте не всі жителі Тернопільської громади використовують маски чи респіратори. У громадському транспорті водії і кондуктори, бачимо, переважно у засобах індивідуального захисту. Пасажири – через один.

У закладах так само, працівники як правило у масках, але не всі, відвідувачі – хто як. Зізнаються, в одних магазинах просять одягнути маску, в інших на це не звертають увагу. Десь напис “Без маски вхід заборонений” висить ще від лютого, десь його вже взагалі нема. Люди відвикли від карантинного режиму, але все ж повністю нововведень не ігнорують.

Відзначимо, що медики фіксують зростання захворюваності на ковід. Про це заявив і начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради Василь Даньчак. Фіксують фахівці і летальні випадки від ковіду.

Чотири людини померли від ковіду на Тернопільщині минулого тижня. Перед цим – п’ятеро. В області рекомендовано дотримання маскового режиму. А в Тернопільській громаді він тепер обов’язковий. Медики нагадують і про вакцинацію. В Тернопільській області вже щеплено понад 830 тисяч громадян.

Нагадаємо, у Тернопільській громаді посилили масковий режим у транспорті, магазинах, храмах.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,