02.05.2024

Чотири ракети по Хмельниччині учора випустили російські окупанти: війна із загарбниками триває

Ваша реклама

І знову російські окупанти не можуть заспокоїтись. Чотири ракети по Хмельниччині учора випустили рашисти.

Одну ракету збили, уламки впали на території Шепетівського району. Три інші ракети влучили на територію однієї з громад Хмельницького району. Ціллю ударів була водонапірна башта, яка повністю забезпечує водою громаду. В результаті вибухів, одна людина поранена.

Паралельно рашисти воювали із пам’ятником Григорію Сковороди у Харкові. Також обстріляли Харківський педагогічний університет. Стріляли зі всього — із вертольотів, танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

На Краматорському напрямку ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах Сіверська та Григорівки. Також пробували наступати в районах населених пунктів Верхньокам’янське, Білогорівка та Григорівка. Наші військові завдали чималих втрат ворогові.

Спекотно і на Бахмутському напрямку. Там рашисти обстрілювали наші позиції із артилерії різних калібрів поблизу Берестового, Травневого і Нью-Йорка. Завдали авіаудару в районі Вуглегірської ТЕС. Наші воїни зупинили ворожий наступ в районі Спірного.

Українська ударна авіація продовжує атакувати ворога на кількох стратегічних напрямках. Наступ загарбників в напрямку Лозового українські воїни придушили. Ворог продовжує втрачати живий та технічний ресурс. Так за минулу добу українські бійці знищили 150 російських солдатів, 17 бойових броньованих машин, 14 одиниць автомобільної техніки та цистерн. 9 крилатих ракет, по 6 артилерійських систем та танків, 4 безпілотні літальні апарати, 2 засоби ППО. Перемога України близько.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,