03.05.2024

Черговий загін поліцейських з Тернополя відправили на Схід

Креатор буд

18-го липня зведений загін поліцейських Тернопільщини відбув на схід нашої держави. Правоохоронці впродовж двох місяців виконуватимуть завдання із забезпечення охорони громадського порядку.

До зведеного загону увійшли бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» та співробітники із різних підрозділів поліції області. Вони вже не раз бували на Сході, тож, добре знають свої завдання.

Дотримуватися дисципліни, законності та карантинних правил закликав підлеглих начальник Головного управління Нацполіції області Олександр Богомол.

Перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор Дем’янчук подякував бійцям за їхню щоденну службу та побажав повернутися додому у повному складі.

Після двомісячного несення служби на Сході, додому повернулися бійці, на зміну яким поїхали колеги. Як зазначив керівник загону Віталій Цап, поставлені керівництвом  завдання щодо протидії злочинним проявам, бійці виконали належно та сумлінно.

Зустрічали правоохоронців колеги по роботі, друзі та рідні. Та найбільше світилися очі у маленького тернополянина Сашка Леськіва. Хлопчику поліцейські привезли зі сходу омріяного друга – собаку.

Білого пухнастого друга бійці передали хлопчику.  Він, на знак  вдячності, приніс правоохоронцям солодощі. Однак, ніщо так не тішило працівників поліції, як щира дитяча посмішка на обличчі у другокласника, коли він пригорнув до себе собаку. Джим отримав нову родину.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,