28.03.2024

Черга за “Українською мрією”: у Тернополі розпочали продаж патріотичної марки

Ваша реклама

Сьогодні стартував офіційний продаж марки у відділеннях Укрпошти. У Тернополі за маркою “Українська мрія” вишикувалася чимала черга покупців.

Тернополянин Олег один із перших, кому вдалося її купити. Щоб купити марку чоловік записався у чергу,  чекав ще з 5.00 години ранку. Чекає у черзі і тернополянка Наталія. Жінка каже, у поштовому відділенні ще з 7.00 ранку. Купила марку, щоб передати дітям, внукам, а також друзям закордон.

Основою ескізів поштової марки “Українська Мрія” став малюнок одинадцятирічної Софії Кравчук із м. Любомль Волинської області. На марці  зобразили найбільший повітряний літак АН 225, який летить до зірок.
З нагоди Дня Конституції відбулося спецпогашення цієї поштової марки.

“Те, що сьогодні ми погашаємо цю марку, яка є символічною, віра дитини в краще, майбутнє нашої держави. Тому ми маємо об’єднатись, щоб Україна була успішною і щасливою”, — відзначив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Придбати марку можна в онлайн-магазинах та відділеннях Укрпошти. Та є умова – одному покупцю продаватимуть не більше двох маркованих аркушів.

“Сьогодні справді історичний день, адже українська мрія розійдеться мільйонними тиражами по всьому світі. Марка, яка зроблена на основі картини маленької дівчинки, уособлює мрію всіх українців. Це бажання жити в мирній, квітучій, розвиненій державі”, — відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Марку випустили тиражем 3 млн шт. В додаток до неї йде тематичний художній конверт та листівка.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,