03.05.2024

Будівництво Водної арени «Тернопіль» та Гаївського мосту завершать до кінця року

Ваша реклама

Водна арена «Тернопіль» стане візитівкою міста, а будівництво Гаївського мосту завершать до кінця року. У рамках програми «Велике будівництво» у Тернопільську область приїхав міністр розвитку громад на території України Олексій Чернишов. Разом із головою Тернопільської ОДА та мером міста, здійснили перевірку будівельних робіт на найбільших обласних проєктах: водної арени «Тернопіль», Гаївського мосту та дитячого садочка у Білецькій ОТГ.

Міністр висловив сподівання, що водна арена «Тернопіль» стане справжньою візитівкою не лише міста та області, а й всієї України.

«Він визначений, як один із магнітів області, який в подальшому буде притягувати і туристів,  і спортсменів. Зараз ми провели інспекцію даного об’єкту, визначено кінцеві строки здачі», – голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.

Міський голова Тернополя зазначив, що місто долучилось до співфінансування водної арени, тож  будівництво вдасться закінчити до жовтня.  60% – фінансує  Фонд держрозвитку, а 40% – місто.

Також комісія побувала на Гаївському мості. Міністр наголосив на необхідності цього об’єкту для міста та області, тому потребує державної підтримки, щоб якомога швидше завершити будівництво.

«Це складне, але необхідне питання і ми з цього моменту будемо його опрацьовувати», – заявив Чернишов.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,