24.04.2024

Більше знаємо — швидше переможемо: бійці з Тернопільщини відпрацьовують навики оборони і наступу

Креатор буд

Війна потребує неабиякої підготовки. І навчаються наші захисники та захисниці щоденно. Тернопільські військовослужбовці переконані, вдосконалювати свої знання мають не лише початківці, а й ті, хто має бойовий досвід.

«Я є учасник бойових дій. В 2014-2015 роках виконував бойові задачі на Донеччині. В 2016 році звільнився, працював в Міністерстві ветеранів. А зараз настав такий час, що треба знову брати до рук зброю, навчати інших,і робити все заради пермоги», — розповідає військовослужбовець з позивним “Старшина”.

Військові мають досконало вміти маневрувати між локаціями, тримати кругову оборону та знати інші прийоми, щоб здійснити успішний контрнаступ. Але це лише половина успіху. Інша важлива складова – домедична допомога. Бо життя бійця на полі бою залежить і від уміння вчасно допомогти собі та ближньому, каже бойовий медик Ольга.

Військові вчаться працювати військові з різною зброєю. На одному з занять — бойова стрільба. Головне завдання таких тренувань — практичне відпрацювання різних елементів бою і в наступі, і під час оборони.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,