19.04.2024

Більше 6 мільйонів за добу зібрали українці на реабілітацію військового Михайла Діанова

Креатор буд

Українці підтримали захисника “Азовсталі”. За менш, ніж добу на реабілітацію воїна Михайла Діанова з Тернополя небайдужі пожертвували понад 6 млн. грн.

Нагадаємо, військового нещодавно звільнили з чотиримісячного російського полону. У чоловіка не зрослася зламана рука, він потребує кількох операцій та тривалого відновлення.

Збір грошей для Михайла Діанова оголосила журналістка Віолетта Кіртока. Пізніше у дописі вона відзначила, що вражена такою чуйністю співгромадян.

“Ми навіть не очікували такої реакції. Ви показали, наскільки не байдужі нам наші бійці, воїни, полонені, поранені. Ви наскидали велику суму. Я не писала про те, що гроші потрібні на лікування. Бо поки не зрозуміло, яке і де воно буде. Я писала про допомогу.

Родина Михайла Діанова настільки порядна і дотична до війни та волонтерства, що якби всі були такими, ми б давно перемогли. Мені було сьогодні за честь почути голос Мішані. Ми познайомимося найближчим часом, і я напишу про нього статтю. Думаю, вже буде більше відомо і про його лікування”, — написала Віолетта Кіртока.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,