29.03.2024

Бійці штурмової бригади “Лють” пройшли перший етап підготовки

Креатор буд

Захистити свою країну і здобути перемогу — завдання номер один для кожного свідомого українця. Впродовж кількох тижнів новобранці новоствореної штурмової бригади “Лють” проходили перший етап професійного навчання.

Привітав бійців з випуском заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Олег Ляхович.

“Я хочу вам побажати, щоб найближчим часом, а краще – цього року, ви всі живі та здорові повернулися додому, повернулися до цивільного життя, до родин, дружин, дітей. І щоб ми приступили до мирного життя і до розбудови нашої держави”.

Люди різних професій, різного віку та захоплень об’єдналися заради спільної мети — заради Перемоги!

“Тут ми пройшли дуже класну та потужну підготовку. Чесно кажучи, я не був впевнений, що це можна зробити так швидко. Але результати показали, що це реально і цивільні люди можуть показати хороші результати за короткий час”, – розповів боєць штурмової бригади “Лють” з позивним “Хрест”.

Основи вогневої та тактичної підготовки, а також тактичну медицину освоїли бійці в максимально стислі терміни. З хлопцями займалися досвідчені тренери, які доклали максимум зусиль, аби майбутні захисники отримали якісні уміння та навички. Усі заняття відбувалися в умовах, наближених до реальних бойових дій.

Деталі — у відео.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,