29.03.2024

Аукціон зустрічей “Побачимось” організували заради допомоги ЗСУ у Тернополі

Ваша реклама

Коли “купити” людину — не протизаконно. Аукціон зустрічей “Побачимось” діє у Тернополі. Всі гроші за “купівлю” зустрічей із цікавими людьми організатори спрямують на потреби ЗСУ.

Аукціон зустрічей “Побачимось” стартував у 2020 році у Коломиї. Тоді кошти збирали для хворих діток. Для цього організатори проєкту обрали доволі нестандартний спосіб — виставляти “на продаж” зустріч із цікавими людьми.

Тепер “Побачимось” має свої осередки у кількох містах, зокрема і в Тернополі. У файному місті проєкт стартував наприкінці лютого цьогоріч. Його мета — зібрати кошти для 77-го батальйону сил ТРО ЗСУ.

“Почалося це в середині січня. Спочатку ми пішли по всіх своїх знайомих, занесли їх у список, розказувати про цю ініціативу. Коли зрозуміли що ресурс закінчується, почали шукати в інстаграмі всяких майстрів, музикантів ведучих”, — пригадує співорганізаторка аукціону зустрічей “Побачимось” Яна Бриль.

Правила аукціону дуже прості, розповідають організатори. На “продаж” виставляють зустріч із людиною. Початкова вартість — 200 грн. Мінімальний крок — 100 гривень. Виграє той, хто встановить найбільшу ставку. Загалом аукціон на одну людину триває 5 днів.

Скільки грошей є на рахунку аукціону — дізнавайтеся у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,