28.03.2024

Активісти ГО “Справа громад” розповіли, з ким йдуть на місцеві вибори

Ваша реклама

Громадські активісти і політсили об’єднуються. ГО «Справа громад» заявила, що йде на місцеві вибори спільною командою з «Європейською Солідарністю».

Активісти наголосили, що вкотре переконуються, лише об’єднання патріотичних сил перед виборами 25-го жовтня – призведе до кращого майбутнього. «Справа громад» виступає за продовження реформ, економічне зростання, гідну позицію на міжнародній арені. Натомість, гостро висловлюються про зміну курсу держави зараз та впровадження проросійського реваншу.

Активіст ГО “Справа громад” у Тернополі Микола Борисюк каже, що  сьогодні «ЄС», чи не єдина серед проукраїнських політсил, має шанс здобути і загальну перемогу на місцевих виборах, і, зокрема, перемогти на Тернопільщині. Зауважує, що про це говорять й останні соціологічні опитування, які чітко демонструють зростання рейтингів «Європейської Солідарності».

Ще один активіст цієї ж ГО Роман Данилюк зазначив, що активісти «Справи громад» йдуть на місцеві вибори спільною командою «Європейської Солідарності», щоб разом боротися за європейське майбутнє українців.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,