30.04.2024

ФК «Львів» проводитиме домашні матчі на міському стадіоні у Тернополі

Креатор буд

Футбольний клуб «Львів» проводитиме домашні матчі на Тернопільському міському стадіоні. Таке рішення прийняли у зв’язку із невтішною епідеміологічною ситуацією у Львові.

Начальник управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради Микола Круть каже, що Тернопіль вибрали, як найближчий обласний центр, на якому є стадіон і ситуація у нас трохи краща по COVID-19.

Микола Круть зазначає, що у Тернополі є всі умови для проведення матчів. Адже міський стадіон ретельно готували до проведення Фіналу Кубка України з футболу – замінили освітлення, встановили телевізійні вежі для трансляцій. Було проведено ще ряд інфраструктурних робіт, згідно з вимогами Федерації.

Також начальник управління розвитку спорту та фізичної культури ТМР додає, що матчі все ж відбуватимуться без глядачів, а усі задіяні працівники проходитимуть ПЛР-тестування.

Нагадаємо, що проведення Фіналу Кубка України з футболу перенесли з Тернополя до Львова, та через стрімке збільшення хворих на коронавірусну інфекцію гру знову перенесли. Наразі – у Харків.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,