29.03.2024

8 кисневих концентраторів отримала Тернопільщина від благодійників

Ваша реклама

8 кисневих концентраторів отримала Тернопільщина від благодійного фонду Петра Порошенка. Їх передадуть у ті медичні заклади, де лікують інфікованих коронавірусом. У пріоритеті – інфекційні відділення.

Зокрема, це лікарні Почаєва, Бучача, Ланівців. Вже отримали обладнання у Збаражі. Директор КНП “Збаразька центральна районна лікарня” Григорій Чпіль зазначає, воно дозволяє миттєво надавати допомогу пацієнту.

Представники влади на місцях вдячні, що у час пандемії благодійники не стоять осторонь та весь час допомагають.

Розподілятимуть концентратори на Тернопільщині, аналізуючи ситуацію із поширенням коронавірусної хвороби. Передадуть їх туди, де є найбільша кількість хворих у важкому стані, зазначив голова Тернопільської територіальної організації “Європейська Солідарність” Степан Барна.

Загалом благодійний фонд Петра Порошенка на даному етапі закупив 50 концентраторів для всієї України. А це означає, що понад 100 пацієнтів будуть забезпечені киснем. На цьому не завершать, до кінця року очікують на ще 20 американських кисневих концентраторів. У благодійному фонді переконані, що допомагати людям – це надзвичайно важлива справа.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,