16.04.2024

70 тисяч масок передали лікарням Тернополя «Техно-Буд-Центр» та «Креатор-Буд»

Ваша реклама

70 тисяч медичних масок. Сертифікований товар сьогодні отримали медзаклади Тернополя. Кілька десятків ящиків вигрузили на склад лікарні швидкої допомоги. Ці найнеобхідніші засоби захисту розподілять в установи, де вони першочергово необхідні. Закупили маски компанії «Техно-Буд-Центр» та «Креатор-Буд».

Благодійники кажуть, відреагували на запит лікарів, бо розуміли, що мусять перекрити потребу медиків у засобах захисту. Петро Тесельський зауважує, сьогодні привезли 70 тисяч масок, планують надати медикам ще і 600 захисних комбінезонів.

Головний лікар КНП “Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги” Ярослав Чайківський каже, такій підтримці раді. Керівник зауважує, задоволений, що  товару є багато і він сертифікований. Якість засобів захисту для медиків – перше, на що звертають увагу.

В медзакладі на зміні є близько 300 працівників. А тому, зважаючи на те, що маски треба змінювати регулярно, то і розходяться вони доволі швидко. Така кількість, яку отримали сьогодні – забезпечить місячну потребу.

Усім необхідним медзаклад забезпечений, кажуть в дирекції. Пацієнтів лікують безкоштовно. Тільки от спецзахист для лікарів закінчується дуже швидко.  Така ж ситуація у всіх установах, тому як тільки влада отримує допомогу від благодійників – відправляє партіями в лікарні, де борються з COVID-19.  Маски, рукавички і спецкостюми – речі, які використовують тисячами.

Начальник відділу охорони здоров’я Тернопільської міської ради Василь Даньчак каже, наразі допомога медзакладам засобами індивідуального захисту від благодійників все ще актуальна.

Додамо, «Креатор-Буд» та «Техно-Буд-Центр» не вперше допомагають медикам Тернопілля. В час загострення епідемії благодійники придбали новий, мультифункціональний УЗД-апарат, призначений для діагностування хворих на COVID19. Меценати переконані, допомога лікарям сьогодні – одне з найболючіших питань в Україні та Тернополі, зокрема. Тому маючи можливість допомогти – постачають те, що дійсно збереже здоров’я і життя медичних працівників.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,