25.04.2024

Збір грошей на День вчителя: подарунки важливіші тернопільським батькам чи педагогам?

Ваша реклама

Вже цього тижня в Україні відзначатимуть день вчителя. Свято, яке щороку стає приводом для суперечок між батьками. Що дарувати педагогам і скільки коштів витрачати на презенти – це головні питання, які зараз активно обговорюють у батьківських чатах.

Переписки на цю тему, які самі ж батьки оприлюднюють в соцмережах, завжди активно коментують. І більшість розуміє позицію батьків, мовляв – не кожен має змогу здавати сотні гривень на подарунки. Але інша точка зору у педагогів. Бо ті ж змушені виправдовуватись – кажуть, про подарунки не просять, участі в зборі грошей ніколи не беруть, тай точно не ініціюють грандіозні вітання усього педколективу.

Усі ці питання виносять на обговорення у батьківських колективах. І самі ж батьки потім через це сваряться.

Напередодні Дня вчителя ми пішли в одну із шкіл. Тут вчителі нас запевнили: не замовляють подарунків і не просять батьків складатися грошима. Щоправда, увагу учнів в цей день все ж  отримати не проти.

Учні також поділилися думками: подарунки для вчителів готують, та значних сум витрачати не планують. Діти сказали, що гроші здають лише ті, хто хоче, і ніхто нікого не змушує долучатись до вітань фінансами.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,