25.04.2024

400 першокурсників у Фаховому коледжі Західноукраїнського національного університету відсвяткували 1 вересня

Ваша реклама

Чотири сотні першокурсників сьогодні відзначають важливий день у своєму житті. Вони стали студентами «Фахового коледжу економіки, права та інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету».

Серед новоспечених студентів і Людмила. Дівчина зі Збаража, і від сьогодні вона вивчатиме менеджмент. Каже, обрала саме цей навчальний заклад, адже чула багато хороших відгуків, як про сам навчальний заклад, так і про викладачів.

Бути дружніми і відповідальними наймолодшим бажають старшокурсники. Дівчата зізнаються, на новоспечених студентів попереду чекає багато цікавого, пізнавального та драйвового. Адже, запевняють, навчання у цьому коледжі приносить лише задоволення. Другокурсниця коледжу Влада каже, що атмосфера у закладі дружня, а навчання – цікаве. Ще одна другокурсниця Єлизевета додає – жодного разу не пошкодувала про свій вибір.

І студенти, і викладачі зізнаються, з нетерпінням чекали на новий навчальний рік. Останні запевняють, готові в умовах пандемії навчати майбутніх профі. Відповідати на усі питання та допомагати реалізовувати амбітні плани.

Заступник директора ВСП “Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету” Олег Вацлавський каже, попри пандемію, заклад готовий до навчального року на всі 100%.

Першокурсники здобуватимуть освіту за сімома спеціальностями: психологія, комп’ютерна інженерія, фінанси та банківська справа, страхування, облік і аудит, менеджмент і право. Ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий наголошує, ці студенти особливі. Адже коледж – це складова університету, нашого класичного університету Тернопілля, де про своїх студентів дбають.

Додамо, першокурсників на плідну працю благословили священнослужителі, а всі урочистості відбувалися з дотриманням карантинних вимог.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,