26.04.2024

33 відзнаки до дня матері: тернополянок привітали із прийдешнім святом

Креатор буд

За недоспані ночі, патріотичне виховання та підтримку дітей, які потребують особливої уваги. Сьогодні, напередодні Дня матері та сім’ї, тернополянок урочисто привітали.

Серед тих, хто отримав нагороди – Оксана Гребеняк. Вона мама 7 дітей: 5-ти дівчаток та 2 хлопчиків. Жінка розповіла, найстаршій зараз 25 років, наймолодшим двійнятам по 6. Зізнається, про велику сім’ю мріяла завжди. За її словами, материнство – це великий Божий дар, який дає можливість переживати різні почуття.

Нагороду отримала і Тетяна Лисобей. Їй вдалось виховати справжнього чемпіона. Сина, який прославляє наше місто та Україну в всьому світі. Сергій Лисобей – майстер спорту з плавання та член збірної команди України.

Матерів відомих спортсменів, обдарованих дітей та учнівських лідерів, а ще усиновителів та багатодітних матерів, голів громадських організацій. Саме цих жінок, напередодні Дня матері та Дня сім’ї вітали у міській раді.

Відзнаки вручав міський голова Тернополя Сергій Надал. Сьогодні такі нагороди отримали 33 жінки. До слова, таке нагородження у нашому місті проводять щорічно.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,