19.04.2024

300 медичних костюмів із Франції передали працівникам лікарні №3 у Тернополі

Креатор буд

Весь багажник машини заповнений медичними костюмами для працівників міської лікарні №3. Їх привезли представники Тернопільського обласного відділення міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО.

Начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення ТМР Василь Даньчак зазначив, що співпрацюють з організацію протягом багатьох років. Цього разу вони передали 300 медичних костюмів.

Представник Тернопільського обласного відділення міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО Юрій Семенюк каже, костюми передали з Франції, в організації раді можливості допомогти.

Ці костюми потрібні медикам для повсякденної роботи, зазначають у лікарні. Держава не забезпечує медзаклад таким одягом, тому ця допомога неабияк доречна.

Директор КНП “Міська комунальна лікарня №3” Юрій Лазарчук додає, що це не перша гуманітарна допомога для закладу, зауважує, це зменшує навантаження на бюджет лікарні.

Загалом у третій міській лікарні працює 352 людини – із адміністративним і господарським персоналом. Співпрацю із благодійниками, кажуть в лікарні, продовжать і надалі. Зокрема, планують придбати кисневий концентратор.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,