20.04.2024

24/7 без перерв: Тернопільська обласна аптека №78 працює у новому режимі

Ваша реклама

Відкриті цілодобово. Саме за таким графіком тепер працюватиме Тернопільська обласна аптека №78. Щоб забезпечити безперебійну роботу, в установі збільшили кількість персоналу. Додатково на роботу взяли ще трьох працівників.

В аптеці зазначають, що одна із головних причин зміни графіку – пандемія коронавірусу. Адже кількість хворих у місті зростає і їх усіх потрібно забезпечувати ліками. Директорка КП ТОР “Тернопільська обласна аптека №78” Ольга Жеруха розповіла, що іноді трапляються критичні ситуації, коли треба діяти негайно, і ввечері, і вночі. Тому й прийняли рішення працювати цілодобово.

Тернопільська обласна аптека №78 входить у п’ятірку тих, де у нашому місті і продають, і виготовляють ліки. Але займатись виготовленням в нічний час не будуть, бо, кажуть, для цього необхідне денне світло. У Тернопільській обласній раді кажуть, незважаючи на усі складнощі із фінансуванням – готові взяти на себе витрати і забезпечувати цілодобове обслуговування клієнтів аптеки.

Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук зазначив, що це буде зручно не лише для мешканців міста, а й області. Адже чимало людей перебувають на лікуванні і зможуть в цій аптеці придбати необхідне.

В аптеці зазначили, попри роботу 24/7 все ж психотропні лікарські засоби, як і раніше, будуть видаватися тільки по рецептурі з 9.00 до 17.00 у робочі дні. А також нагадують про обов’язкове дотримання карантинних вимог.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,