23.04.2024

14 жовтня тернопільським військовим вручили відзнаки та подякували за героїзм

Креатор буд

Вшанували пам’ять воїнів, які загинули на передовій, відстоюючи мирне небо над головою. У День Захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва та 78 річниці створення УПА усі небайдужі тернополяни помолились на Микулинецькому кладовищі, віддаючи шану нашим героям.

Мама Олександра Орляка, який загинув, захищаючи Дебальцівський плацдарм, пані Леся каже, що сьогоднішнє свято особливе для родин загиблих. Адже вони понесли таку велику жертву – їхні діти, чоловіки, сини віддали своє життя за територіальну цінність і незалежність української держави.

Від імені усіх сімей, які втратили своїх рідних у цій війні, пані Леся закликала український народ бути єдиним та незламним. Адже таким чином ми будемо ще на один крок ближчими до перемоги. Зустрілись тернополяни і біля стели Героїв. Саме тут, символічно, подякували захисникам і вручили їм відзнаки міський голова  Тернополя Сергій Надал, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук та заступник голови Тернопільської ОДА Віктор Устенко.

Зауважимо, цього дня вся Україна вшановує мужність, бойові подвиги та героїзм усіх захисників незалежності та територіальної цілісності країни, зокрема й учасників війни з силами РФ на Донбасі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,