19.04.2024

14 професійних тренажерів: у Тернополі відкрили “Доріжку здоров’я”

Креатор буд

14 професійних тренажерів на різні групи м’язів. Завдяки ініціативі учасників клубу “Нептун”, біля так званого «моржатника», в Тернополі, облаштували доріжку здоров’я. Поставили нове обладнання ще минулої п’ятниці, та ініціатори до сьогодні із ним ознайомлюються.

Керівник клубу зимового плавання “Нептун” Богдан Поломацканич каже, про такі тренажери мріяли кілька років. Завдяки цілеспрямованості та наполегливості всіх учасників, вдалось реалізувати проєкт за кошти громадського бюджету.

До того ж, планують встановити інформаційні таблички, де детально розпишуть як правильно користуватись кожним тренажером, буде і кілька відео-інструкцій. Вартість  проєкту – 238 тисяч 800 гривень.

Заступник директора КП «Об’єднання парків культури та відпочинку м. Тернополя» Тарас Дячун зазначив, що тут, серед інших, є тренажери, яких немає в місті. У КП сподіваються, що локація буде популярна серед тернополян.

Учасники ж клубу “Нептун” звертаються до мешканців з проханням, аби ті дбайливо ставились до тренажерів та не нищили таке цінне майно. Адже, воно не належить клубу моржів, чи міській раді. Воно належить тернополянам, зауважив член клубу зимового плавання Володимир Курило.

До слова, громадський бюджет – це хороша можливість для жителів міста реалізувати проєкти, які змінять Тернопіль на краще.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,