04.05.2024

124 доба війни: рашисти обстріляли два університети у Миколаєві

Ваша реклама

142 доба російсько-української війни. Сьогодні зранку рашисти знову обстріляли Миколаїв. Випустивши щонайменше 10 ракет. Постраждали два найбільші університети міста.

На Донецькому напрямку пробують вести розвідку, аби знайти слабкі місця української армії. Стріляють із артилерії та танків. Основні зусилля зосереджують в районі Бахмута.

Із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстрілюють Харківщину. Російські окупанти, щоб хоч якось виправдати руйнування цивільних об’єктів на території України, продовжують відверто брехати про розташування військових підрозділів в дитячих садках, лікарнях та церквах.

Натомість наші дають їм прочуханки. ЗСУ накрили орків на Херсонщині. Там окупанти в приміщенні колишнього дитячого санаторію облаштували собі штаб і казарми. Вибухи пролунали і в Кадіївці на Луганщині. Горів склад із боєприпасами рашистів.

За минулу добу, українські військові відправили гнити у землю 130 ворожих окупантів. Тепер загальні втрати російської армії – 38 000 солдатів. Вслід за ними відправились 14 бойових броньованих машин, 11 одиниць автомобільної техніки, 5 танків, 2 артилерійські системи та 1 літак. Віримо у Збройні сили України.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,