26.04.2024

Зворушливий сюрприз зробили тернопільські школярі бійцям, надіславши листи під Бахмут

Креатор буд

Щирі та проникливі побажання українським воїнам від дітей. Учні тернопільської школи №27 напередодні Великодня передали бійцям листи. Їх разом зі смаколиками на передову доправили волонтери. Що написали військовим школярі і яку відповідь отримали — читайте.

Дякуємо за те, що можемо спокійно ходити до школи, зустрічатися з друзями та гратися. Так тернопільські школярі дякують військовим. Бійцям на фронт відправили листи від учнів школи №27. Діти цілий тиждень перед Великоднем розмальовували їх і писали щирі побажання воїнам, адже самі знають як це важко, коли батьки далеко, бо захищають Україну. Діти розповідають, що писати слова вдячності було морально важко, адже вони вже розуміють, в яких умовах доводиться воювати.

Листи-розмальовки у школу передав батько Героя України Віктора Гурняка — Петро Гурняк. Чоловік розповідає, його син вчився в цій школі і саме в цьому класі, тому час від часу залучає дітей до різних волонтерських акцій.

А вже на фронт письмові вітання відправив батько однієї учениці, Діани Кульпи, теж військовий. Яку відповідь отримали діти — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,