20.04.2024

Зустрінемося у ратуші: до відкриття туристичної “родзинки” готуються у Теребовлі

Ваша реклама

Теребовлянську ратушу, побудовану в часи австро-угорської імперії реставрували. Скоро її планують офіційно відкрити для туристів. Про це розповів працівник туристично-інформаційного центру міста Теребовлі Роман Козар.

Менеджерка із реклами туристично-інформаційного Ілона Козар заувадила, що втілення цього проєкту вже завершується. Відкриття ратуші заплановане на 15 травня.

За її словами, колись це приміщення було резиденцією місцевого старости, розміщувалась тут і польська загальноосвітня школа. Донедавна працювала там міська рада Теребовлі. Зараз будівля на балансі туристично-інформаційного центру.

Ілона Козар також зазначила, що у ратуші виділили приміщення для реалізації  громадського проєкту “Теребовля медіацентр”, запроваджують громадське телебачення. У майбутньому планують відкрити у будівлі молодіжний центр.

Зараз тут наводять порядки, роблять ремонти і готуються відкривати головну туристичну принаду – оглядову вежу ратуші. Вхід планують зробити платним, але сума буде невеликою. Гроші витрачатимуть на догляд за історичною пам’яткою.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,