04.05.2024

Зупинилося серце директора ПП “Східний масив” Михайла Дереворіза

Креатор буд

Фото: Тернопіль житлово-комунальний

Людина з великим серцем, фанат своєї справи, вмілий і дбайливий керівник. Після боротьби з важкою хворобою відійшов у вічність директор ПП “Східний масив” Михайло Дереворіз. Йому було 56 років.

Колеги відзначають, що пан Михайло був зразком для наслідування для всіх, зокрема для тих, хто обрав непросту комунальну галузь.

До останніх днів життя, незважаючи на складну недугу, Михайло Дереворіз ходив на роботу, а під час лікування працював дистанційно.

Свій робочий шлях Михайло Дереворіз почав з того, що, закінчивши у 1985 році житлово-комунальний технікум, 19-річним юнаком почав працювати слюсарем-сантехніком у ЖЕК 13 ЖБК в Тернополі.

Після служби в армії у 1987 році Михайло Євгенович продовжив  роботу на комунальній ниві вже в якості майстра ремонтної бригади  у ЖЕК №6, а вже з 1991 року працював головним інженером ЖЕКу. Кар’єрне зростання продовжилося у 1994 році, коли Михайло Дереворіз став заступником начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР. Однак через чотири роки, у 1998 році, почалася нова сторінка роботи в обслуговуючому підприємстві: він стає  начальником ЖЕКу  №2, який 1 квітня 2001 року перетвориться у ПП “Східний масив№. Пройшовши непростий  шлях від слюсаря-сантехніка до директора приватного підприємства Михайло Євгенович констактував:  житлово-комунальне господарство – це справа його життя.

Попрощатися із Михайлом Дереворізом  можна буде у Домі Печалі на вулиці Микулинецькій, 27.

Панахида відбудеться сьогодні, 02 червня 2023 року, о 19.00.

Чин похорону –  завтра, 03 червня 2023 року, о 12.00.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,